Αυτό ζητούν οι πολίτες από το νέο Δήμαρχο

Την προηγούμενη Κυριακή ο Ελεύθερος Τύπος φιλοξένησε στις σελίδες του οκτώ νέους δημάρχους, ζητώντας να «καταθέσουν» τις προτεραιότητες και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν αναλαμβάνοντας τα νέα τους καθήκοντα από την πρώτη ημέρα του φθινοπώρου.
Μεταξύ αυτών ήταν και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πατρέων, κ. Πελετίδης ο οποίος έδωσε μία πρώτη γεύση στους αναγνώστες όλης της χώρας της στάση που θα κρατήσει κατά την θητεία του απέναντι στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Πάτρας.
Ο κ. Πελετίδης, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους δημάρχους, επέλεξε να επικεντρωθεί στα γενικότερα προβλήματα της κοινωνίας, όπως η ανεργία, ζητήματα όμως που αντιμετωπίζουν στο σύνολό τους όλοι οι Έλληνες πολίτες σε όλες τις πόλεις της ελληνικής επικράτειας.
Ο πολίτες της Πάτρας σίγουρα δεν έχουν την απαίτηση από το νέο δήμαρχο της πόλης να τους  αυξήσει το επίδομα του ΟΑΕΔ, αφού γνωρίζουν πρώτα οι ίδιοι ότι δεν υπόκειται στις αρμοδιότητές του. Έχουν όμως την ανάγκη  να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα κάνουν την πόλη πιο ανθρώπινη, πιο ζωντανή, πιο λειτουργική στην καθημερινότητα.
Αυτό και μόνο αρκεί από το νέο Δήμαρχο για να ανακτήσει η πόλη την χαμένη γοητεία της και οι πολίτες την αισιοδοξία τους.

imerisios.gr
Αυτό ζητούν οι πολίτες από το νέο Δήμαρχο Αυτό ζητούν οι πολίτες από το νέο Δήμαρχο Reviewed by imerisios.gr on 7:30:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.