Τα παρκόμετρα ευθύνονταν για το κυκλοφοριακό;

Η ανακοίνωση της λήξης της σύμβασης του Δήμου με την εταιρεία διαχείρισης της ελεγχόμενης στάθμευσης έκανε πολλούς να χαμογελάσουν. Δεν είναι μόνο ότι πλέον κανείς δεν θα πληρώνει για να παρκάρει στην πόλη αλλά και το γεγονός ότι  δεν περιορίζεται  χρονικά η παραμονή κάποιου στο κέντρο.

 Είναι αλήθεια ότι τα παρκόμετρα δεν έλυσαν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη, αφού αυτό που το δημιουργεί δεν είναι ο οδηγός που παρκάρει το όχημά του στα επιτρεπόμενα σημεία, αλλά αυτός που διπλοπαρκάρει για να «πεταχτεί» να κάνει μία δουλίτσα.
Και από αυτούς η Πάτρα έχει πολλούς.
Το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης λοιπόν θα μπορούσε να περιοριστεί τουλάχιστον στην ώρα παραμονής, προκειμένου να υπάρχει ροή αυτοκινήτων στις λίγες για τις ανάγκες της πόλης θέσεις παρκινγκ.

Ο κ. Πελετίδης δεσμεύτηκε να φέρει σε κάποιο από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια πρόταση για το κυκλοφοριακό, αναμένουμε τις προτάσεις του με την ευχή βέβαια, για αρχή, να μην αργήσουν πολύ. 

imerisios.gr
Τα παρκόμετρα ευθύνονταν για το κυκλοφοριακό; Τα παρκόμετρα ευθύνονταν για το κυκλοφοριακό; Reviewed by imerisios.gr on 11:35:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.