Πώς θα υποδεχτούν οι Πατρινοί τη νέα χρονιά – Τα πάρτι που διοργανώνονται

Πληθώρα επιλογών έχουν και φέτος οι Πατρινοί, προκειμένου να υποδεχτούν το νέο έτος. Τα κέντρα διασκέδασης αλλά και πολλά εστιατόρια της πόλης ετοιμάζουν ειδικά πάρτι για εκείνο το βράδυ προκειμένου να οι πελάτες να περάσουν μία ξεχωριστή βραδιά. 


Οι συζητήσεις ανάμεσα στις παρέες έχουν ξεκινήσει και αυτό που είναι κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι οι τιμές είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια.  Ο imerisios.gr αναζήτησε και παρουσιάζει κάποιες από τις δυνατές επιλογές για την βραδιά της Πρωτοχρονιάς.

Το Distinto bar restaurant στο Ρίο θα υποδεχτεί το 2015 με ένα ακόμη μοναδικό revellion! Στις μουσικές επιλογές ο Γιωργος Βερριοπουλος και ο Ρωμανος Παπανικολάου ! Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στο Distinto Mall στο εμπορικό κέντρο Κόλλα. 

Στο Ρίο επίσης, και πιο συγκεκριμένα στο Σταθμό, (Ιονίου 9 & Σώμερσετ - Σιδ/κός Σταθμός Ρίο) διοργανώνεται πάρτι για τον ερχομό του νέου έτους αλλά και τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του καταστήματος. 

Στο Ακρωτήρι στην παραλία του Ρίου, διοργανώνεται πάρτι με είσοδο στο bar  στα 35 ευρώ και 45 ευρώ ανά άτομο σε τραπέζι.Το εστιατόριο- μπαρ BODEGAS θα υποδέχεται από τις μία τα ξημερώματα τις πρωτοχρονιάς τον κόσμο, με ελεύθερη είσοδο, σε ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.

Στο Cafesinho espresso BAR, στην Αγίου Νικολάου, μετά τις μία το βράδυ επίσης διοργανώνεται ρεβεγιόν, όπως και στο Lab στην οδό Ερμού με την ονομασία Swing party.

Πώς θα υποδεχτούν οι Πατρινοί τη νέα χρονιά – Τα πάρτι που διοργανώνονται Πώς θα υποδεχτούν οι Πατρινοί τη νέα χρονιά – Τα πάρτι που διοργανώνονται Reviewed by imerisios.gr on 8:50:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.