Ρέκορντμαν των σταυρών στη Ν.Δ. ο Άγγελος Τσιγκρής, που έκανε τις 6.000 ψήφους 13.500 και άφησε πίσω του τον Νταβλούρο

Ρέκορντμαν των σταυρών  στην Αχαϊα σε ό,τι αφορά στη Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε ο δεύτερος σε σταυρούς Άγγελος Τσιγκρής ο οποίος κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ψήφους του σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012  και να αφήσει
πίσω του τον πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρο. 
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν κατάφερε κατάφερε να μπει στη Βουλή καθώς η Νέα Δημοκρατία έμεινε με μια έδρα για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο έκανε μια σημαντική καταγραφή δυνάμεων καθώς οι 6.139 ψήφοι που είχε λάβει στις  εκλογές το 2012 έγιναν 13.362 και τον έφεραν πίσω από τον Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος επίσης διέγραψε μια αξιοσημείωτη διαδρομή έχοντας το αβαντάζ της επιτυχημένης υποψηφιότητάς του με την Ν.Δ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη μεγάλου μέρους του κομματικού μηχανισμού. 
Μεγάλη ήταν η επιτυχία του Άγγελου Τσιγκρή στην ευρύτερη  περιοχή της Αιγιάλειας όπου η επιτυχία του άγγιξε το 90% των ψηφοφόρων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. 
Κοινή  διαπίστωση είναι πάντως ότι και στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. οι πολίτες επέλεξαν πρόσωπα άφθαρτα και νέα, απαντώντας στο αίτημα των καιρών για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού σε όλα τα επίπεδα. 

Ρέκορντμαν των σταυρών στη Ν.Δ. ο Άγγελος Τσιγκρής, που έκανε τις 6.000 ψήφους 13.500 και άφησε πίσω του τον Νταβλούρο Ρέκορντμαν των σταυρών στη Ν.Δ. ο Άγγελος Τσιγκρής, που έκανε τις 6.000 ψήφους 13.500 και άφησε πίσω του τον Νταβλούρο Reviewed by imerisios.gr on 8:48:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.