Δείτε Φωτογραφίες από την "διαφορετική" προεκλογική εκδήλωση του Γιάγκου ΡαυτόπουλουΚέρδισε τις εντυπώσεις η εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτη των ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάγκου Ραυτόπουλου καθώς η αίθουσα του βυζαντινού γέμισε απο κόσμο κάθε ηλικίας.
Μετα το πέρας των διαλέξεων με πλήρη ενημέρωση για τις ενέργειες των πετρελαϊκών εταιριών και το συστηματικό σαμποτάζ που δέχονται ακολούθησε συζήτηση με το ακροατήριο και τον καθηγητή Αβράαμ Ζεληλίδη να παραδέχεται δημοσίως πως έχει δώσει δύο φορές φάκελο ενημέρωσης για τον Πατρινό φυσικό πλούτο στον τέως πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου και δεν έλαβε ουδέποτε καμία απάντηση.
Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος επίσης, επιτέθηκε στον Γιώργο Νταβρή απο το βάθρο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως βρήκε άξια θέση δίπλα στην Άτζελα Γκερέκου και επιπλέον πως μετά απο την υποψηφιοτητα του με την ΝΔ στην Άρτα δεν θα ξανατολμήσει να πατήσει στην Πάτρα.
Δείτε Φωτογραφίες από την "διαφορετική" προεκλογική εκδήλωση του Γιάγκου Ραυτόπουλου Δείτε Φωτογραφίες από την "διαφορετική" προεκλογική εκδήλωση του Γιάγκου Ραυτόπουλου Reviewed by imerisios.gr on 11:30:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.