Στη Διακίδειο Σχολή Λαού της Πάτρας, το δημόσιο ευχαριστώ τουΆγγελου Τσιγκρή στους πολίτες της Αχαΐας

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και ώρα 7 μμ, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαϊα Άγγελος Τσιγκρής, θα μιλήσει στη Διακίδειο Σχολή Λαού (Κανάρη 56, Πάτρα), με θέμα: "Δικαιοσύνη
- Διαφάνεια - Ανθρώπινα δικαιώματα: Οι τρεις πυλώνες μια υγιούς Δημοκρατίας". 
Με την ευκαιρία αυτή ο Άγγελος Τσιγκρής θα ευχαριστήσει και δημόσια τους χιλιάδες Αχαιούς πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής. 
Στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρει τα ακόλουθα: 
«Eυχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Αχαϊας που με στήριξαν τόσο ζεστά και τόσο εγκάρδια σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη, κάτι που για μένα υπήρξε μεγάλο κέρδος σε πολιτικό αλλά και -κυρίως- σε ανθρώπινο επίπεδο. 
Το αίσθημα της ευθύνης που πηγάζει από αυτή τηστήριξη και το αγκάλιασμα των πολιτών του νομού μας, μου υπαγορεύουν να εξακολουθήσω να είμαι δίπλα τους και στις νέες μάχες που θα δώσουμε για ένα καλύτερο νομό, για ένα καλύτερο αύριο.
Είμαι εδώ, όπως ήμουν πάντα, έτοιμος για τις μάχες της κοινωνίας, δίπλα στους Αχαιούς, συνοδοιπόρος τους στον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο κράτος, για τη δημοκρατία, τηδικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία...». 
Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής αναδείχθηκε δεύτερος σε σταυρούς και κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ψήφους του σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012 και να αφήσει πίσω του τον πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρο.
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν κατάφερε κατάφερε να μπει στη Βουλή καθώς η Νέα Δημοκρατία έμεινε με μια έδρα στην Αχαΐα για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο έκανε μια εντυπωσιακά μεγάλη αύξησηδυνάμεων καθώς οι 6.139 ψήφοι που είχε λάβει στις εκλογές του 2012 υπερδιπλασιάστηκαν καιέγιναν περίπου 13.500. 

Στη Διακίδειο Σχολή Λαού της Πάτρας, το δημόσιο ευχαριστώ τουΆγγελου Τσιγκρή στους πολίτες της Αχαΐας Στη Διακίδειο Σχολή Λαού της Πάτρας, το δημόσιο ευχαριστώ τουΆγγελου Τσιγκρή στους πολίτες της Αχαΐας Reviewed by imerisios.gr on 6:35:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.