Βρέθηκε ο 50ος Κρυμμένος Θησαυρός! – Τα πληρώματα 159 και 66 τον ανακάλυψαν!

 Χρόνια κυνηγοί, τα μέλη του πληρώματος 159 σε συνεργασία με τους «Παλαίμαχους Καρναβαλιστές» - Γκρούπ 66 βρήκαν το Θησαυρό μετά από ένα παιχνίδι αναζήτησης και διασκέδασης. 

Ο αρχικός γρίφος αποτελείτο από πέντε σημεία της πόλης που συνδέονταν με το Δήμο της Πάτρας και τα οποία ήταν το κτίριο της Δημοτικής Μπάντας, το Δημοτικό Βρεφοκομείο , το ΚΕΠ στο λιμάνι, το καρναβαλικό εργαστήρι και ο πολιτιστικός Οργανισμός στο Λαδόπουλο. Εκεί οι κυνηγοί συνέλεγαν στοιχεία που αφορούσαν ένα πρόσωπο, ένα χρώμα, ένα ζώο και ένα αντικείμενο και τα οποία στη συνέχεια έπρεπε να τα βάλλουν σε λογική σειρά λύνοντας το γρίφο. Η συνέχεια ήθελε τους καρναβαλιστές να φτάνουν στο κάστρο της Πάτρας και με την σωστή παράδοση του γρίφου, καλούνταν να λύσουν τον τελικό γρίφο που θα τους οδηγούσε και στον Θησαυρό. 
Όπως τελικά αποδείχτηκε ο Θησαυρός ήταν κρυμμένος στο Δημαρχείο της Πάτρας ή όπως έλεγε και ο γρίφος στην Οικία του Σταφιδέμπορου Μακρυγιάννη.
Τα μέλη των πληρωμάτων 159 και 66 έφτασαν πρώτοι στο κατώφλι του Δημαρχιακού Μεγάρου και το άνοιγμα της πόρτας τους έφερε μπροστά στον καλά έως τότε «Κρυμμένο Θησαυρό»
Η επιτυχία τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού ο επετειακό χαρακτήρας του φετινού κυνηγιού, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων,  του προσδίδει μεγαλύτερη αξία.


Βρέθηκε ο 50ος Κρυμμένος Θησαυρός! – Τα πληρώματα 159 και 66 τον ανακάλυψαν! Βρέθηκε ο 50ος Κρυμμένος Θησαυρός! – Τα πληρώματα 159 και 66 τον ανακάλυψαν! Reviewed by imerisios.gr on 8:31:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.