Η πιο γλυκιά καρναβαλόπιτα! – Έκοψαν την πίτα τους οι 7 σύλλογοι σοκολατοριχτών

 Με μεγάλη επιτυχία και κεφάτη καρναβαλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της σοκολατοκαρναβαλόπιτας από τους συλλόγους  σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίχτες» το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στην Αγορά Αργύρη.


Στην καθιερωμένη εκδήλωση, που φέτος πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα πριν την κορύφωση του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού, αποτελώντας μια από τις πιο δημοφιλείς ετήσιες κοπές πίτας, ρίχτηκαν οι σοκολάτες και έγινε ο απαραίτητος σοκολατοπόλεμος σύμφωνα με το πατρινό έθιμο. Οι σοκολάτες γλύκαναν τους παρευρισκόμενους που πήραν μια πρόγευση του τι θα επακολουθήσει τις επόμενες μέρες από τη δράση των σοκολατοριχτών: παρέλαση του Καρναβαλιού των Παιδιών την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, παρέλαση των αρμάτων την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο κέντρο της πόλης με σοκολατοπόλεμο και στις δυο μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου.

Η πιο γλυκιά καρναβαλόπιτα! – Έκοψαν την πίτα τους οι 7 σύλλογοι σοκολατοριχτών Η πιο γλυκιά καρναβαλόπιτα! – Έκοψαν την πίτα τους οι 7 σύλλογοι σοκολατοριχτών Reviewed by imerisios.gr on 2:24:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.