Η λύση του θέματος ήρθε από τη Βόνιτσα!

Μια γλυκιά νότα ξετυλίχτηκε το βράδυ της Κυριακής 15ης Φεβρουαρίου στο Καρναβαλικό Γραφείο κατά την παράδοση σακούλας από τα πληρώματα του 50ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού όταν στην παράδοση σακούλας της συνεργασίας πληρωμάτων 7, 88
και 90 μαζί με τον Βασίλη Χατζησταύρου από το πλήρωμα 88 ήρθε και ο Ιωάννης Βέττας από τη Βόνιτσα, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 1966, όταν ξεκίνησε το 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Η αστυνομική ταυτότητα του Ιωάννη Βέττα προσκομίστηκε ως ζητούμενο-φέρτε του 1ου θέματος σακούλας που είχε δοθεί από την Οργανωτική Ομάδα του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού μέσω της ΕΡΑ Πάτρας 92,5:
«Στις 12 Φεβρουαρίου 1966 ξεκίνησε το 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.
Φέρτε μας μία Αστυνομική Ταυτότητα κάποιου ή κάποιας που να έχει γεννηθεί την παραπάνω ημερομηνία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ταυτότητα να είναι πρωτότυπη και όχι φωτοτυπία.Βάλτε τη στη Σακούλα του Παιχνιδιού
Βαθμοί: 10».
Ο Ιωάννης Βέττας ωστόσο δεν έμεινε στο δανεισμό της ταυτότητας στη συνεργασία του πληρώματος, αλλά ταξίδεψε με την οικογένειά του από τη Βόνιτσα στην Πάτρα συμμετέχοντας στο παιχνίδι.
Έτσι 50άρης ο Ιωάννης Βέττας, 50άρης και ο Κρυμμένος Θησαυρός! Τους ευχόμαστε να τα ξεπεράσουν τα 100 και να είμαστε όλοι πάλι μαζί να γιορτάσουμε το Πατρινό Καρναβάλι και τον 100ο Κρυμμένο Θησαυρό. Πάντως το άνοιγμα της σακούλας για τη συνεργασία των πληρωμάτων 7, 88 και 90 με την αστυνομική ταυτότητα του Ιωάννη Βέττα θα δώσει στα πληρώματα τους 10 βαθμούς.

Η λύση του θέματος ήρθε από τη Βόνιτσα! Η λύση του θέματος ήρθε από τη Βόνιτσα! Reviewed by imerisios.gr on 8:21:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.