Μπαλ Μασκέ αλά παλαιά από τον "Ορφέα"

Δυο αποκριάτικες μουσικές βραδιές, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» από τον Ερασιτεχνικό Μουσικό Σύλλογο «Ορφεύς Πατρών», που θα αποτυπώσει για άλλη μια φορά την
καλλιτεχνική του σφραγίδα στο Πατρινό Καρναβάλι.
Τίτλος των βραδιών, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων  «Καρναβάλι Πάτρας», είναι «Μπαλ Μασκέ» και θα παρουσιαστεί η ομώνυμη ελληνική οπερέτα, που γράφτηκε από τον Ιωάννη Χριστόπουλο.
Η οπερέτα θα παρουσιαστεί από τη χορωδία του Ορφέα και σολίστ της χορωδίας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ηλία Παπαδόπουλου. Σολίστ του Ορφέα θα είναι οι τενόροι Ιωάννης Χριστόπουλος και Αντώνης Χριστόπουλος, οι βαρύτονοι Ηλίας Παπαδόπουλος και Φίλιππος Παπαδόπουλος και ο βαθύφωνος Παναγιώτης Παπαλεξάτος. Συμμετέχουν οι σοπράνο Ζωή Καραγκούνη και Αλεξία Μαράτου. Στο πιάνο η Έλενα Φέντκο. Συμμετέχει το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Παρουσίαση – αφήγηση: Τάκης Τσονάκας.
Στο έργο, που αναπλάθει μια χοροεσπερίδα της παλαιάς εποχής στην Πάτρα, θα αποδοθούν αξέχαστα κομμάτια, που θα ξυπνήσουν νοσταλγικές αναμνήσεις και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της παραδοσιακής Αποκριάς και αλλοτινών εποχών. Τραγούδια των Νίκου Χατζηαποστόλου, Θεόφιλου Σακελλαρίδη, Στάθη Μάστορα, Παναγιώτη Γλυκοφρύδη, Ηλία Παπαδόπουλου κ.α..
Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία του Ορφέα (Φιλοποίμενος 31).

Μπαλ Μασκέ αλά παλαιά από τον "Ορφέα" Μπαλ Μασκέ αλά παλαιά από τον "Ορφέα" Reviewed by imerisios.gr on 8:08:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.