Με πέντε μόλις άρματα η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του imerisios.gr

Αρνητικό ρεκόρ αρμάτων θα σημειώσει, σύμφωνα με πληροφορίες του imerisios.gr , η φετινή μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού. Η έλλειψη πόρων – και όχι ελπίζουμε η έλλειψη φαντασίας – έχει ως αποτέλεσμα στην φετινή διοργάνωση να παρελάσουν πέντε
μόλις άρματα στην μεγάλη παρέλαση και όλα τα υπόλοιπα να προέρχονται από το Καρναβάλι των μικρών και τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες των καρναβαλικών ομάδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια ο αντίστοιχος αριθμός αρμάτων ήταν περίπου στα δέκα, πλέον των αρμάτων από το καρναβάλι των παιδιών και των γκρούπ.
Το αρνητικό αυτό ρεκόρ που αναμένεται να καταγραφεί, δεν έχει μόνο  αρνητικό αντίκτυπο στο θέαμα και την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού αλλά και οικονομικό. Και ο λόγος είναι ότι περιορίζεται ο αριθμός των εταιρειών που επιθυμούν και θα μπορούσαν να έχουν προβολή σε κάποιο καρναβαλικό άρμα και άρα να συνεισφέρουν οικονομικά στην διοργάνωση.
Με πέντε μόλις άρματα η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του imerisios.gr Με πέντε μόλις άρματα η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του imerisios.gr Reviewed by imerisios.gr on 6:49:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.