Στην Γκαλερί Cube οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες της Νάγιας Χατήρα

Η Γκαλερί Cube, φιλοξενεί τις νέα σειρά από χειροποίητες και σε περιορισμένο αριθμό πασχαλινές λαμπάδες που δημιούργησε η Νάγια Χατήρα, με τον τίτλο “You are my sunshine”.

Για το Πάσχα 2015, η Νάγια Χατήρα δημιούργησε μία σειρά από ξεχωριστές λαμπάδες, σε παστέλ χρώματα που θυμίζουν πολύχρωμα και γλυκά μακαρόν. Αυτό που κυριαρχεί είναι το στυλ typhography, μία τάση που επικρατεί στον κόσμο του graphic design τελευταία.
Χαρτί κραφτ, ξύλο, χρωματιστές πέρλες, πουά και σεβρόν είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των συγκεκριμένων λαμπάδων. Τις συνοδεύουν μηνύματα αγάπης για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα οποία θα τις χαρίσετε.  
Τα στοιχεία που διακοσμούν τις λαμπάδες μπορούν αργότερα να τα χρησιμοποιήσετε ως σελιδοδείκτες για να συνοδεύουν στο διάβασμα ενώ άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά αντικείμενα.
Όπως πάντα, οι δημιουργίες της Νάγια Χατήρα συνοδεύονται από τις ξεχωριστές τους συσκευασίες οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε το δώρο που προσφέρετε.
 Ώρες λειτουργίας: Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00
                               Τετάρτη Σάββατο 10.00 – 15.00  
       Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Στην Γκαλερί Cube οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες της Νάγιας Χατήρα Στην Γκαλερί Cube οι χειροποίητες  πασχαλινές λαμπάδες της Νάγιας Χατήρα Reviewed by imerisios.gr on 11:28:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.