Μεγάλη διάκριση για το Επιμελητήριο Αχαίας- Βronze βραβείο στα Tourism Awards 2015

Οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού βραβεύθηκαν στις 12 Μαρτίου 2015 στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τo Hotel &
Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στόχος η ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Τουρισμού. Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού της χώρας μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications.

Στο Επιμελητήριο Αχαίας απονεμήθηκε το bronze βραβείο στον τομέα Στρατηγικής και Καινοτομίας για το πρόγραμμα Culture and Shopping το οποίο ξεκίνησε το 2014.

Το βραβείο παρέλαβαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας, κος Πλάτων Μαρλαφέκας και το μέλος του Δ.Σ κος Νικόλαος Παπαλέξης. Κατά την απονομή ο Πρόεδρος κος Μαρλαφέκας αναφέρθηκε στο σκοπό που έχει θέσει το Επιμελητήριο Αχαίας προκειμένου να αναδειχθούν οι δυνατότητες και η δυναμική της ανεκμετάλλευτης Αχαίας και στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Αχαίας προς τον σκοπό αυτό ενώ ο κος Παπαλέξης τόνισε την συνεχιζόμενη προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την προσέλκυση τουρισμού τόσο για culture όσο και για shopping. 
Μεγάλη διάκριση για το Επιμελητήριο Αχαίας- Βronze βραβείο στα Tourism Awards 2015 Μεγάλη διάκριση για το Επιμελητήριο Αχαίας- Βronze βραβείο στα Tourism Awards 2015 Reviewed by imerisios.gr on 9:36:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.