6η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών «Πάμε με Ποδήλατο»

Το Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου μας, σας προκαλεί και φέτος να συμμετέχετε στην 6η Ποδηλατική Βόλτα που διοργανώνει, με κεντρικό σύνθημα «Πάμε με Ποδήλατο» σε συνεργασία με τον Δήμο της Πάτρας και με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου στη καθημερινότητά μας. 


Η εκκίνηση έχει ορισθεί στις 12:15, Κυριακή 3 Μαΐου 2015, στο κτίριο της Πρυτανείας. 

Διαδρομή Ποδηλασίας: Πανεπιστήμιο Πατρών –   Ψηλά Αλώνια

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Εξοπλισμός: Ελαφριά Ρούχα, Κράνος (προαιρετικά), Γάντια (προαιρετικά), καλή διάθεση, και φυσικά το ποδήλατό σας!
Εκκίνηση : 12:15 π.μ. στο κτίριο Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών
Εγγραφή (απαραίτητη για συμμετοχή στις κληρώσεις): Μπορεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10:00-11:50 στην γραμματεία που θα λειτουργεί ειδικά για την διοργάνωση, εμπρός του κτιρίου της Πρυτανείας,.
Διάθεση Ποδηλάτων: Για περιορισμένο αριθμό μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, που δεν διαθέτουν οι ίδιοι ποδήλατο, θα υπάρχει μέριμνα χρήσης ποδηλάτου στα πλαίσια της εκδήλωσης. Η διάθεση αυτών θα γίνει από την γραμματεία της διοργάνωσης με την παράδοση ταυτότητας, μία ώρα πριν την έναρξη της βόλτας. Τα ποδήλατα αυτά στο τέλος της διαδρομής θα παραδοθούν στους διοργανωτές. Απαραίτητη η ηλεκτρονική κατάθεση ενδιαφέροντος ( usport@upatras.gr )

Προσοχή δε γίνονται προεγγραφές για την συμμετοχή στην ποδηλατική βόλτα.
6η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών «Πάμε με Ποδήλατο» 6η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών   «Πάμε με Ποδήλατο» Reviewed by imerisios.gr on 9:26:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.