Τίμηθηκε για την προσφορά του στον χορό και στην Πάτρα ο Χρήστος Γιαννόπουλος

Μεταξύ άλλων σημαντικών στιγμών, ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε στην διάρκεια των εγκαινίων της 8ης Τουριστικής Έκθεσης Activetrip 2015, η απονομή, εκ μέρους των οργανωτών τιμητικής διάκρισης στον Χρήστο Γιαννόπουλο, καλλιτεχνικό υπεύθυνο του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.
Η επιλογή του προσώπου για την καθιερωμένη πλέον κάθε χρόνο, απονομή τιμητικής διάκρισης, έτυχε και πάλι καθολικής αποδοχής, που εκδηλώθηκε με θερμό χειροκρότημα και θετικά σχόλια. Ο Χρήστος Γιαννόπουλος τιμήθηκε για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης. Την διάκριση κλήθηκε και απένειμε ο Περιφερειάρχης κύριος Απόστολος Κατσιφάρας, που επίσης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον τιμώμενο, που λόγω υπηρεσιακής υποχρέωσης, απουσίαζε. Την διάκριση παρέλαβε η συνεργάτης του και στέλεχος του Χορευτικού Τμήματος, Σταυρούλα Ζαρνάβαλου. Ο Χρήστος Γιαννόπουλος είναι δημοτικός υπάλληλος και εκ των ιδρυτικών μελών, το 1976, του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου και καλλιτεχνικός υπεύθυνος από το 1978, με πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδος αλλά και με διεθνείς διακρίσεις.
Τίμηθηκε για την προσφορά του στον χορό και στην Πάτρα ο Χρήστος Γιαννόπουλος Τίμηθηκε για την προσφορά του στον χορό και στην Πάτρα  ο Χρήστος Γιαννόπουλος Reviewed by imerisios.gr on 7:28:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.