Το επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε στο 15ο Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής

Το επιμελητήριο Αχαΐας έλαβε μέρος στο 15ο Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δυρράχιο της Αλβανίας μεταξύ 11 και 13 Μαΐου 2015.


Το Φόρουμ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος απαρτίζεται από τα επιμελητήρια της Αδριατικής και Ιονίου, Ιταλία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Ελλάδα και Αλβανία. Το Φόρουμ προωθεί και είναι και ένας από τους εμπνευστές του σχεδίου της Μακροπεριφέρειας .

Με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της συνάντησης των επιμελητηρίων και την συνεργασία μεταξύ τους έχουν οργανωθεί 6 «τραπέζια» εργασίας πάνω στο Περιβάλλον, τον Τουρισμό, τις Μεταφορές, την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, τις Ιχθυοκαλλιέργειες και τον Αγροτικό Τομέα, τα οποία συνεδριάζουν και βγάζουν αποτελέσματα που στην συνέχεια το φόρουμ τα διαχειρίζεται είτε μεταφέροντας τα στην Ευρωπαϊκή Ένωση είτε εξετάζοντας την πιθανότητα διαμόρφωσης προτάσεων κοινών προγραμμάτων.

Το Επιμελητήριο είχε την προεδρία του Τραπεζιού των Μεταφορών και παρακολούθησε τις εργασίες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το Επιμελητήριο Αχαίας αποτελεί τον εκπρόσωπο των ελληνικών επιμελητηρίων μελών του Φόρουμ στο Διεθνές Δικαστήριο Αδριατικής και Ιονίου 
Το επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε στο 15ο Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής Το επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε στο 15ο Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής Reviewed by imerisios.gr on 8:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.