Θεματικό εργαστήριο «Από την κουζίνα μέχρι το τραπέζι – Μεσογειακή Φιλοξενία & Εστίαση» στην Πάτρα

Η ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. προσκαλεί στο 2-ημερο Θεματικό Εργαστήριο με τίτλο «Από την κουζίνα μέχρι το τραπέζι – Μεσογειακή Φιλοξενία & Εστίαση» που θα
πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου 2015 στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα) στο πλαίσιο του έργου GrItCUZINE.


Έναρξη εργασιών: Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, ώρα 10.00 π.μ.
Δευτέρα 11/5/2015: Εισηγήσεις και ανοιχτή συζήτηση
Τρίτη 12/5/2015: Συνταγές, Menu & Τοπικοί Οίνοι: Γευστικοί Συνδυασμοί
Διοργάνωση: ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΤΑ
Θεματικό εργαστήριο «Από την κουζίνα μέχρι το τραπέζι – Μεσογειακή Φιλοξενία & Εστίαση» στην Πάτρα Θεματικό εργαστήριο «Από την κουζίνα μέχρι το τραπέζι – Μεσογειακή Φιλοξενία & Εστίαση» στην Πάτρα Reviewed by imerisios.gr on 10:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.