Εντολή Πελετίδη στον Οικονομικό Διευθυντή του Δήμου να μην μεταφερθεί ούτε ευρώ από τα διαθέσιμα του Δήμου Πάτρας

Με αφορμή υπηρεσιακό έγγραφο του Διευθυντή των Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, που αφορά στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, για την κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο Δήμαρχος Πατρέων
Κώστας Πελετίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων, είναι σε γνώση μας. Για το συγκεκριμένο ζήτημα το Δημοτικό Συμβούλιο με: 
*Την 6η συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 01/04/2015
*Την 7η συνεδρίασή του στις 22/04/2015
Έχει αποφασίσει να μην μεταφερθεί ούτε ένα ευρώ από τα ταμιακά διαθέσιμα του Δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος και στους δανειστές απαιτώντας την άμεση και οριστική απόσυρση της Νομοθετικής Πράξης.
Θα αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη απόφαση, όπως αντιμετωπίσαμε και το ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων των ΙΔΑΧ, μη αποστέλλοντας κανένα στοιχείο και φάκελο εργαζομένου για έλεγχο στην κυβέρνηση.
Για την εφαρμογή του συγκεκριμένου Νόμου υπεύθυνοι είναι ο Δήμαρχος, η Δημοτική Αρχή και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Για τους παραπάνω λόγους δίνω εντολή στον Διευθυντή των Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου να μην προβεί σε καμία μονομερή ενέργεια είτε ο ίδιος είτε οιοσδήποτε άλλος από τα τμήματα της Διεύθυνσής του».

Εντολή Πελετίδη στον Οικονομικό Διευθυντή του Δήμου να μην μεταφερθεί ούτε ευρώ από τα διαθέσιμα του Δήμου Πάτρας Εντολή Πελετίδη στον Οικονομικό Διευθυντή του Δήμου να μην μεταφερθεί ούτε ευρώ από τα διαθέσιμα του Δήμου Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 8:02:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.