Ποιός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας είχε συνάντηση και κατ΄ ιδίαν συζήτηση με τον Πρωθυπουργό

Ο Καθηγητής Χημείας κ. Γιάννης Ματσούκας είχε συνάντηση και κατ΄ ιδίαν συζήτηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015. Ο κ. Ματσούκας, μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΣΕΒ κ. Θεόδωρου Φέσσα, παρέστη στην απογευματινή εκδήλωση της  Ετήσιας Συνέλευσης των Μελών του ΣΕΒ. 


Μετά από παρότρυνση του Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου ο οποίος παρίστατο στην εκδήλωση, ο καθηγητής ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την έρευνα που πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήματα Χημείας και Ιατρικής) καθώς και στην Eldrug που στεγάζεται στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, η οποία έχει στόχο τη διενέργεια κλινικών δοκιμών καινοτομικού φαρμακευτικού προϊόντος που έχει παραχθεί μετά από πολυετή έρευνα της ερευνητικής του ομάδας.

Ο Πρωθυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, χαρακτηρίζοντας αυτό το έργο ιδιαίτερα σημαντικό για την κοινωνία.
Ποιός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας είχε συνάντηση και κατ΄ ιδίαν συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Ποιός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας είχε συνάντηση και κατ΄ ιδίαν συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Reviewed by imerisios.gr on 12:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.