Χρόνια Πολλά «Φιλόδημε»! – Συμπληρώνει 17 χρόνια αδιάλειπτης ενημέρωσης!

Γενέθλια έχει σήμερα η εφημερίδα «Φιλόδημος» του Αιγίου, γιορτάζοντας 17 χρόνια αδιάλειπτης έγκυρης δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Η έντυπη έκδοση του "Φιλόδημου" ξεκίνησε σαν σήμερα το ταξίδι της, στις 15 Ιουνίου 1998. Το 2001 ο "Φιλόδημος" ήταν η ΠΡΩΤΗ τοπική εφημερίδα (και μία από τις πρώτες της επαρχίας) που απέκτησε δυναμική ιστοσελίδα. Το 2011 ξεκίνησε τη λειτουργία του filodimos.gr πλέον ως ειδησεογραφικό portal με συνεχή ενημέρωση. Στις 31 Αυγούστου 2012 κυκλοφόρησε το τελευταίο φύλλο της έντυπης έκδοσης και πλέον ο "Φιλόδημος" ταξιδεύει μόνο διαδικτυακά, καλύπτοντας με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες του κοινού για σοβαρή και πάνω απ' όλα δωρεάν ενημέρωση.
Με ανάρτησή της στο facebook η Πέπη Σπηλιωτοπούλου, «ψυχή» του Φιλόδημου θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια γράφοντας: «Τίποτα άλλο παρά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους για την πρωτιά που μας δίνετε στην καθημερινή σας ενημέρωση, για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε, πάντα με σεβασμό και αξιοπιστία, το δημοσιογραφικό μας έργο.»
Το imerisios.gr  εύχεται στην Πέπη Σπηλιωτοπούλου και τη δημοσιογραφική ομάδα του «Φιλόδημου» υγεία και πάντα έγκυρη και αποκαλυπτική αρθρογραφία!

Χρόνια Πολλά «Φιλόδημε»! – Συμπληρώνει 17 χρόνια αδιάλειπτης ενημέρωσης! Χρόνια Πολλά «Φιλόδημε»! – Συμπληρώνει 17 χρόνια αδιάλειπτης ενημέρωσης! Reviewed by imerisios.gr on 8:43:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.