ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! – Τι απαντά ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας στην αγωνία των διαθεσίμων υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πάτρας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του imerisios.gr χθες το πρωί υπήρξε επικοινωνία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη με τον Σάββα Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Η επικοινωνία έγινε με αφορμή το αίτημα του δεύτερου για ενημέρωση σχετικά με το θέμα της διαθεσιμότητας και του ΦΕΚ της  Πράξης Επανασύστασης των θέσεων για τους υπαλλήλους που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός μετά από επικοινωνία του με τη Γενική Γραμματεία της  
Κυβέρνησης ήταν απόλυτα καθησυχαστικός λέγοντας ότι θα βγει το ΦΕΚ σε  
λίγες μέρες. Συνεχίζοντας μάλιστα διευκρίνηση ότι προωθούνται τα θέματα με μια σειρά και με μια  διακριτικότητα για ευνόητους λόγους. 
Ο Σάββας Παπαδόπουλος του μετέφερε με επιμονή  το κλίμα  και την ανησυχία όλων για να λάβει και πάλι την απάντηση ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλους χωρίς κανένα  
πρόβλημα. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! – Τι απαντά ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας στην αγωνία των διαθεσίμων υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πάτρας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! – Τι απαντά ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας στην αγωνία των διαθεσίμων υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 1:09:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.