Πήραν το χαλκό και άφησαν ζημιά σε δεξαμενή Αζώτου στο Τμήμα Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας

Το Σάββατο, 31 Μαΐου 2015 το απόγευμα, διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι αφαίρεσαν τις γραμμές μεταφοράς αζώτου (χαλκοσωλήνες λίγων μέτρων) από την εξωτερική δεξαμενή προς την εσωτερική δεξαμενή στο Τμήμα Φυσικής. Στην προσπάθειά τους να αφαιρέσουν
επιπλέον χάλκινα εξαρτήματα, προκάλεσαν συμπληρωματικές βλάβες στην εξωτερική δεξαμενή, με αποτέλεσμα να απολεσθεί το σύνολο του περιεχομένου της.
Ήδη, μετά από συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Υποδομών και Αειφορίας Καθηγητή κ. Γ. Αγγελόπουλο και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης & Συντήρησης έργων κ. Δ. Μπάκο, το Πανεπιστήμιο έχει έρθει σε επαφή με αρμόδια  εταιρεία για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.
Ως εκ τούτου, η διανομή υγρού αζώτου από τη συγκεκριμένη δεξαμενή διακόπτεται, μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη ώστε να γίνει δυνατή η πλήρωση της δεξαμενής.

Πήραν το χαλκό και άφησαν ζημιά σε δεξαμενή Αζώτου στο Τμήμα Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Πήραν το χαλκό και άφησαν ζημιά σε δεξαμενή Αζώτου στο Τμήμα Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 9:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.