Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας

Προσπάθεια σύνταξης επιστολής προς τους αρμοδίους φαίνεται από μερίδα πανεπιστημιακών, προκειμένου να ζητηθεί η αντιμετώπιση της έξαρσης εγκληματικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Όπως έχει αναφερθεί και με παλαιότερα ρεπορτάζ του ο imerisios.gr  η φύλαξη των χώρων του πανεπιστημίου είναι ελλιπής αφού υπάρχουν μόνο πέντε φύλακες για όλη την έκτασή του.

Χθες μάλιστα μέλη της κοινότητας έγιναν δεκτά  και συζήτησαν την κατάσταση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Πρύτανη κ.Καραμάνο, παρόντος και του επίσης Αναπληρωτή Πρύτανη κ.Πολύζου. Τα συμπεράσματα αυτής της συνάντησης επιγραμματικά ήταν: 

1.       Ότι το Πανεπιστήμιο κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Το Πανεπιστήμιο καταγράφει τις ενέργειές του στο Δελτίο Τύπου της Πρυτανείας.
2.       Ότι είναι απαραίτητο να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημοσιοποίηση του θέματος και θα πρέπει κάθε περιστατικό να καταγγέλλεται στην αστυνομία, όχι μόνο στους φύλακες του Πανεπιστημίου, αλλά στην Αστυνομία.


Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας Reviewed by imerisios.gr on 1:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.