Αλέκα Σιούλη: Η μεγάλη αθλήτρια που δίδαξε τις αξίες της ζωής σε εκατοντάδες Πατρινόπουλα

Μπορεί πριν λίγες ώρες να «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, η Αλέκα Σιούλη όμως σίγουρα θα παραμείνει στις καρδιές όχι μόνο της οικογένειας και των φίλων της αλλά και των εκατοντάδων παιδιών που είτε ως καθηγήτρια είτε ως προπονήτρια δίδαξε τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.


Έχοντας, ως αθλήτρια συνδέσει το όνομά της με τον ΠΑΟΚ, η Αλέκα Σιούλη βρίσκεται στην δέκατη θέση των γρηγορότερων Ελληνίδων αθλητριών όλων των εποχών με 3040 βαθμούς συνολικά ενώ συμμετοχή της σε Μεσογειακούς και Βαλκανικούς Αγώνες συνοδεύτηκε με σημαντικές διακρίσεις.

Το 1989 έφτασε στην Πάτρα όπου και δραστηριοποιήθηκε στην ομάδα της Παναχαϊκής, την οποία και έκτοτε δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Η προσφορά της στην ομάδα στίβου της Παναχαϊκής είναι ανεκτίμητη και τρανή απόδειξη αυτού οι μεγάλες επιτυχίες των «δικών» της παιδιών.

Η αγωνιστικότητα, η προσφορά της και η ευγένειά της θα μείνουν ως παρακαταθήκη σε όλους τη γνώρισαν.

Αλέκα Σιούλη: Η μεγάλη αθλήτρια που δίδαξε τις αξίες της ζωής σε εκατοντάδες Πατρινόπουλα Αλέκα Σιούλη: Η μεγάλη αθλήτρια που δίδαξε τις αξίες της ζωής σε εκατοντάδες Πατρινόπουλα Reviewed by imerisios.gr on 10:40:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.