Βασιλείου Θεόφιλος: Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!

Καλησπέρα σε όλους.

Καλή εβδομάδα.

Ζούμε ιστορικές στιγμές!!!

Την Κυριακή στο Δημοψήφισμα ψηφίζουμε ΟΧΙ στις επαίσχυντες προτάσεις των δανειστών, ΟΧΙ στους εκβιασμούς του Σόιμπλε και του Νταίσελμπλουμ, που δεν δίστασαν, να μας οδηγήσουν ακόμη και στο έσχατο μέτρο του κλεισίματος των Τραπεζών.

Το δίλημμα μέσα η έξω από την Ευρώπη, ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ, που βάζουν οι κ.κ Σαμαράς, Βενιζέλος, Γεννηματά και Θεοδωράκης ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ. Ως καθαροί ένοχοι, με πρωτεργάτη τον Γιώργο Παπανδρέου, για την κατάντια, που μας έφεραν μέχρι σήμερα, επιμένουν, εκφοβίζουν και τρομοκρατούν το λαό μας, για να διασωθούν πολιτικά, οι ίδιοι προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του, διαχρονικά, πήρε τις αποφάσεις και τις ευθύνες του με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Ποιος ξεχνά ότι το ΟΧΙ του ҆40 διέσωσε την Ευρώπη;

Απαιτεί λοιπόν από τους εταίρους μια ισοτιμία, αλληλεγγύη, σεβασμό στην Εθνική μας κυριαρχία, σεβασμό των ανθρωπιστικών δικαιωμάτων, σεβασμό στη Δημοκρατία.

Αυτά τα οράματα εμπνευστήκαν  από το 1957 οι Σουμάν, Μονέ, Αντενάουερ, Ντε Γκώλ, Σμίτ, Μπράντ, Καραμανλής, Σπινέλι και άλλοι περισσότερο σύγχρονοι και έχτισαν την Ευρωπαϊκή Ένωση της κοινής Οικονομίας, του κοινού Πολιτισμού και της Αλληλεγγύης.

Σύνθημα τους ήταν, ποτέ πια πόλεμος, ποτέ πια καταχρηστική και εξουσιαστική κυριαρχία των ισχυρών.

Έπεσε σε εμάς η ιστορική ευθύνη να συνδράμουμε, για να επανέλθει η Ευρώπη στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της.

Στη πορεία μας προς το Δημοψήφισμα της Κυριακής βαδίζουμε ψύχραιμοι και Ενωμένοι.

Πορευόμαστε χωρίς φόβο με ελευθερία και περηφάνια!


Βασιλείου Θεόφιλος

πρώην Βουλευτής Αχαΐας

Πρόεδρος Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων
Βασιλείου Θεόφιλος: Ζούμε ιστορικές στιγμές!!! Βασιλείου Θεόφιλος: Ζούμε ιστορικές στιγμές!!! Reviewed by imerisios.gr on 4:15:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.