Σαββατοκύριακο γεματο δράσεις από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιϊκων - Δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο και Κυριακή 6 & 7 Ιουνίου, κάνουμε ποδήλατο, παίζουμε παλιά παραδοσιακά παιχνίδια και καθαρίζουμε την ακτή. Στόχος μας να δραστηριοποιηθούμε, να ψυχαγωγηθούμε, να συμπράξουμε και να γευτούμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας.


H η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Καλλίπολις, η ομάδα εθελοντών πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ, το 2ο Γυμνάσιο Παραλίας, ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού σχολείου Βραχναιίκων, η Εθελοντική ομάδα Πυρόσβεσης – Διάσωσης (Ε.Ο.ΠΥ.Δ), ο Α.Ο "Διαγόρας" Βραχναιίκων και τα Συμβούλια Τοπικών Κοινοτήτων Μονοδενδρίου και Βραχναιίκων κάνουν την αρχή και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο διήμερο αυτό. 

Η δράση “Π4: Περιβάλλον – Ποδήλατο – Παιχνίδι – Παραλία” θα ξεκινήσει το Σάββατο 6/6/15 στις 18:00 από δύο διαφορετικούς σταθμούς. 
Πρώτο σημείο εκκίνησης οι ράγες του τρένου (Σταθμός ΟΣΕ) στα Βραχναίικα.
Δεύτερο σημείο εκκίνησης το 2ο Γυμνάσιο Παραλίας στις εργατικές κατοικίες Παραλίας. 

Από τα δύο αυτά σημεία θα ξεκινήσουν με τα ποδήλατά τους μικροί μεγάλοι με κοινό σημείο κατεύθυνσης την Παλαιά Πατρινή Παιδική Εξοχή στα Ροίτικα. Εκεί στις 19:00 θα δοθεί η ευκαιρία αναβίωσης των παλαιών παραδοσιακών παιχνιδιών όπου οι μεγάλοι θα θυμηθούν και οι μικροί θα γνωρίσουν. 
Την επόμενη ημέρα Κυριακή 7/6/15 στις 9:00 η δράση συνεχίζεται με τον  καθαρισμό κατά μήκος της παραλίας.

Σαββατοκύριακο γεματο δράσεις από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιϊκων - Δείτε το πρόγραμμα Σαββατοκύριακο γεματο δράσεις από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιϊκων - Δείτε το πρόγραμμα Reviewed by imerisios.gr on 8:49:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.