Ετοιμάζεται η Πάτρα για τους Διεθνείς Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες 2016 – Πώς μπορεί να λάβουν μέρος οι μικροί αθλητές

Η Πάτρα θα συμμετάσχει στους Διεθνείς Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες (Innsbruck 2016 International Children’s Winter Games – ICWG) που θα διεξαχθούν στο Innsbruck της Αυστρίας, από τις 11 έως τις 16 Ιανουαρίου 2016, με εικοσαμελή αποστολή αποτελούμενη από 14 αθλητές, 4 προπονητές, τον αρχηγό αποστολής και τον εκπρόσωπο του Δημάρχου.

    Από την αρμόδια Αντιδημαρχία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η προεπιλογή των αθλητών και προπονητών της αποστολής, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τη νέα διαδικασία (σύστημα rotation – αγωνιστικά, κοινωνικά, παιδαγωγικά κριτήρια), που υιοθέτησε η Δημοτική Αρχή για να διασφαλίζονται ίσες ευκαιρίες εμπειρίας σε διεθνείς αγώνες σε όσο το δυνατό περισσότερους αθλητές.
    Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και φυσικά πρόσωπα μπορούν να απευθύνονται για σχετικές πληροφορίες στο Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων (Διεύθυνση Παμπελοποννησιακό Στάδιο – τηλ. 2610 313404) και έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015.
    Η τελική επιλογή αθλητών και προπονητών θα πραγματοποιηθεί και θα ανακοινωθεί, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων και μέχρι την Τρίτη 28 Ιουλίου.

Ετοιμάζεται η Πάτρα για τους Διεθνείς Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες 2016 – Πώς μπορεί να λάβουν μέρος οι μικροί αθλητές Ετοιμάζεται η Πάτρα για τους Διεθνείς Χειμερινούς Παιδικούς Αγώνες 2016 – Πώς μπορεί να λάβουν μέρος οι μικροί αθλητές Reviewed by imerisios.gr on 2:27:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.