Μεγάλη επιτυχία για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πάτρας – 3ος στην Ελλάδα ο Λάμπρος Γεωργόπουλος

Την πρώτη Πανελλήνια Νίκη στην ιστορία του ευτύχησε να έχει ο ΙΟΠ, με το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε ο αθλητής Λάμπρος Γεωργόπουλος, στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης LASER BUG, στην κατηγορία παίδων, που διεξήχθη στις Σπέτσες από 9 έως και 12 Ιουλίου. 

Η αποστολή απαρτιζόταν και από τον αθλητή μας Βασίλη Χάχαλη, ο οποίος κέρδισε την 7η θέση στην κατηγορία παίδων, θέση που αποτελεί και αυτή μεγάλη διάκριση για τον Όμιλο, δεδομένου του υψηλού επιπέδου του Πρωταθλήματος! Οι αθλητές υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Φώτη Ασημακόπουλου κατάφεραν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις και στις 8 ιστιοδρομίες των 3 ημερών που διεξήχθησαν, δικαιώνοντας τον προπονητή τους Θεόδωρο Καλογερή και τη σκληρή και επίμονη δουλειά που έχουν κάνει μαζί του, πολλά χρόνια τώρα.

Μεγάλη επιτυχία για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πάτρας – 3ος στην Ελλάδα ο Λάμπρος Γεωργόπουλος Μεγάλη επιτυχία για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πάτρας – 3ος στην Ελλάδα ο Λάμπρος Γεωργόπουλος Reviewed by imerisios.gr on 5:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.