Απόλλων Πάτρας: Παράταση στην διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου

Με απόφαση της διοίκησης παρατείνεται η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας (2015-2016) του Απόλλωνα Carna μέχρι την 22α Αυγούστου 2015. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με κριτήριο τις ιδιαίτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων λόγω των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, την έλλειψη ρευστότητας κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσουν τέσσερες (4) διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, οι δύο από τις οποίες θα διατίθενται οικονομικότερα από την περσινή χρονιά. 
Στο πλαίσιο αυτό θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας αξίας 80€ (αντί για 100€) και των 130€ (αντί για 150€). Επίσης, έχουν προβλεφθεί εισιτήρια διαρκείας για ανέργους, μαθητές και φοιτητές σε μειωμένες τιμές.  
Μια από τις καινοτομίες που θα εφαρμόσει η διοίκηση τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι η παροχή έκπτωσης σε ποσοστό 50% για τους γονείς των αθλητών των Ακαδημιών του Συλλόγου, αλλά και η διάθεση «Αθλητικής Κάρτας» για τις Ακαδημίες, προκειμένου οι μικροί αθλητές να παρακολουθούν τα παιχνίδια του Απόλλωνα και να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών μας. 
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ , από την επίσημη μπουτίκ στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου  αλλά και μέσω του επίσημου site της ομάδας . 
Ειδικότερα θα ισχύουν ανά κατηγορία οι παρακάτω τιμές και προνόμια για τους κατόχους:
Α. Βασικές  κατηγορίες  
VIP- ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ  500 €
Προνόμια
Oι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
- Αποκλειστική πρόσβαση στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Απόλλωνα στο ημἰχρονο του κάθε εντός έδρας  αγώνα με προσφορά αναψυκτικών καφέ και ορεκτικών.
- Parking στο χώρο του γηπέδου. 
- Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις-γεύματα  της ομάδας.( έναρξη περιόδου-λήξη περιόδου)
- Έκπτωση 20% στην  μπουτίκ του Απόλλωνα στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

Executive A-Αριθμημένες 200 €
Executive B-Αριθμημένες 130 €
Προνόμια
Όλοι οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων θα απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
- Για τις Αριθμημένες Α θέση στην κερκίδα Α του γηπέδου ( πάνω απο τα επίσημα) και για τις αριθμημένες Β πίσω απο τους πάγκους των αθλητών των ομάδων.
- Εκπτωτικές δράσεις σε συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας που θα ανακοινώνονται κατα την διάρκεια της σεζόν  στον τοπικό τύπο και με sms στους κατοχους των διαρκείας της κατηγορίας αυτής.
- Έκπτωση 15% & 10% στην  μπουτίκ του Απόλλωνα  στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.
- Δυνατότητα απόκτησης μιας φανέλλας της σεζόν 2014-15  με τις υπογραφές των παικτών του Απόλλωνα , κατόπιν κλήρωσης.

Standard- Βασική 80 €
Κερκίδες  Γ΄, Δ΄, Ε΄
Προνόμια
 Οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
- Δυνατότητα συμμετοχής σε μια αποστολή εκτός έδρας κατόπιν κλήρωσης δίπλα στους αγαπημένους αθλητές του Απόλλωνα.
- Έκπτωση 10% στην  μπουτίκ του Απόλλωνα  στο Κλειστό Γήπεδο της Περιβόλας.

Γονείς Αθλητών ακαδημιών Απόλλωνα (με την έγγραφή έκπτωση 50% σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)
Κερκίδες Β΄, Γ΄, Δ΄
Προνόμια 
 Όλοι οι κάτοχοι των παραπάνω θέσεων απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:
- Δυνατότητα παρουσίας με την συνοδεία του κηδεμόνα στα αποδυτήρια της ομάδας του Απόλλωνα και δυνατότητα συλλογής αυτογράφων και φωτογραφιών των αγαπημένων σας παικτών , κατόπιν συννενόησης με τους αντίστοιχους προπονητές των ακαδημιών.
- Έκπτωση 15% στις μπουτίκ του Απόλλωνα στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας.

Β . Κοινωνικές κατηγορίες 
-Άνεργοι  Κερκίδα Γ΄ με υπόδειξη κάρτας ανεργίας , περιορισμένος αριθμός έκπτωση 50%  με τελική τιμή 50 €
-Μαθητικά και φοιτητικά εισιτήρια κερκίδα Γ’ και Δ΄, περιορισμένος αριθμός ονομαστικά με επίδειξη μαθητικής/φοιτητικής ταυτότητας , 50 € 

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
 Η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθεί  με τους παρακάτω τρόπους:
- μέσω πιστωτικής κάρτας
-μετρητοίς 
Για όσους ανανεώσουν και εξοφλήσουν τις θέσεις που κατείχαν την σεζόν 2014-15 μέχρι 30/07 θα κατοχυρώνουν την περσινή τους θέση και επιπλέον θα δικαιούνται την παρακάτω  έκπτωση . 
Για τα διακεκριμένα έκπτωση 10% (από 500 ευρώ 450)
Για τα executive A΄  και Β΄ από 200 έκπτωση 20% ( από 200 ευρώ σε 160 και από 130 ευρώ σε 105)
Τέλος, η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει ότι από την νέα αγωνιστική περίοδο όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών του Συλλόγου θα εφοδιαστούν με μια μοναδική «Αθλητική Κάρτα» και με αυτήν θα δικαιούται είσοδο σε όλους του εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ανακοινώνονται διάφορες προσφορές προς τους κατόχους καρτών διαρκείας από την δίοικηση  σε συνεργασία με τους Επίσημους Χορηγούς της ΚΑΕ Απόλλων Carna.

Απόλλων Πάτρας: Παράταση στην διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου Απόλλων Πάτρας: Παράταση στην διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου Reviewed by imerisios.gr on 9:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.