«Σχέδια» για πλαφόν στις πωλήσεις τους κάνουν Πατρινοί επιχειρηματίες

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι οι επιχειρηματίες της Πάτρας οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν για τρίτη εβδομάδα το capital control. Η ρευστότητα στην αγορά ολοένα και περιορίζεται ενώ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις οι οποίες εισάγουν προϊόντα και πρώτες ύλες από το εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επιχειρηματίες της Πάτρας βλέπουν τις αποθήκες τους να αδειάζουν καθώς απαιτούνται εισαγωγές ειδών για να ανταποκριθούν στη ζήτηση.
Τα εμβάσματα στο εξωτερικό έχουν «κοπεί» από τις τράπεζες ενώ σε ιδιαίτερες περιπτώσεις εν τέλει εξυπηρετούνται αλλά με μεγάλη καθυστέρηση.
Αποτέλεσμα της κατάστασης είναι αρκετές επιχειρήσεις ήδη να έχουν στο «τραπέζι» σχέδιο ορισμού πλαφόν στις πωλήσεις τους προκειμένου να ικανοποιήσουν το δυνατόν περισσότερους πελάτες τους.
Πάντως οι ίδιοι κύκλοι λένε ότι δεν θέλουν να σκεφτούν καν την θέσπιση τέτοιων μέτρων, κάτι που θα δημιουργήσει περαιτέρω ανησυχία τους καταναλωτές τόσο για την γενικότερη κατάσταση όσο και για την εικόνα της επιχείρησής τους. 

«Σχέδια» για πλαφόν στις πωλήσεις τους κάνουν Πατρινοί επιχειρηματίες «Σχέδια» για  πλαφόν στις πωλήσεις τους κάνουν Πατρινοί επιχειρηματίες Reviewed by imerisios.gr on 7:41:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.