Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στις Κατασκηνώσεις του π. Γερβασίου στα Συχαινά (Φώτο)

Αρχιερατική Θεία λειτουργία ετελέσθη την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 στις κατασκηνώσεις του π. Γερβασίου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, με την συμμετοχή των παιδιών της κατασκηνώσεως, των γονέων τους και πλήθους άλλων ευσεβών χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανεφέρθη στην πραγματική και αληθινή χαρά η οποία βρίσκεται μόνο κοντά στον Θεό και στη ζωή της αγίας μας Εκκλησίας.


Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τα παιδιά τους συνέστησε να μη εμπιστεύονται τις μάταιες και πρόσκαιρες χαρές του κόσμου και τις προσωρινές απολαύσεις. Όλες αυτές οι χαρές αν δεν εμπνέονται από το πνεύμα του Χριστού, είναι ψεύτικες και οδηγούν στην απογοήτευση. Επίσης κάλεσε τα παιδιά, να παραμένουν ενωμένα με το Χριστό και τη ζωή της Εκκλησίας και να έχουν εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού.


Επήνεσε τα παιδιά για την συμμετοχή τους στην κατασκήνωση και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία.
Τέλος επήνεσε τους υπευθύνους της Κατασκηνώσεως για το ωραίο έργο που επιτελούν στο τομέα της νεότητος και όλους τους εργαζομένους και διακονούντας στο σπουδαίο έργο της κατασκήνωσης.


www.i-m-patron.gr
Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στις Κατασκηνώσεις του π. Γερβασίου στα Συχαινά (Φώτο) Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στις Κατασκηνώσεις του π. Γερβασίου στα Συχαινά (Φώτο) Reviewed by Μιχαήλ Απ. Ζαφείρης on 4:30:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.