Έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους - Η Αγιογραφία σήμερα


Οι βυζαντινές αγιογραφίες από το Περιβόλι της Παναγίας, έργα των χειρών των μοναχών αλλά και των αποφοίτων της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Όρους αποτελούν προϊόντα στα οποία επενδύει το ενδιαφέρον του πλήθος κόσμου.
Το μυστικό για να καταλάβει κάποιος την αξία της βυζαντινής αγιογραφίας βρίσκεται στην αγάπη και στη πίστη για το εικονιζόμενο πρόσωπο - του Χριστού, της Παναγίας ή κάποιου Αγίου - που αγιογραφούνται από το χέρι ταπεινού και καθαρού τη καρδία αγιογράφου με τα καλύτερα υλικά.
Τα μοναδικά έργα τέχνης των αγιογράφων - μοναχών διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Έκθεσης Προϊόντων Αγίου Όρους.  Ανακαλύψτε τα…
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Η Έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση βυζαντινής τέχνης αγιογραφίας αναδεικνύοντας παράλληλα τη διαχρονική προσφορά του Αγίου Όρους στον πολιτισμό.


Το 3ο σεμινάριο προσωπικής διδασκαλίας της τεχνικής της αγιογραφίας υπό την προσωπική καθοδήγηση του Άρχοντος αγιογράφου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Κωνσταντίνου Ξενόπουλου ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή φίλων της αγιογραφίας από ολόκληρη την Ελλάδα. 
Έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους - Η Αγιογραφία σήμερα Έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους - Η Αγιογραφία σήμερα Reviewed by Μιχαήλ Απ. Ζαφείρης on 8:30:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.