Απόστολος Τζιτζικώστας από την Πάτρα: Υποσχέθηκε τοπικά δημοψηφίσματα για κομματικές αποφάσεις - Δε'ιτε Φωτογραφίες

Μπροστά σε ένα κενό που ζητούσε επίμονα την «ανανέωση» μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία
της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία από την Πάτρα λέγοντας «Από την Πάτρα ξεκινά το αύριο της παράταξής μας, από την Πάτρα για να αλλάξουμε εμείς και να αλλάξουμε και να εμπνεύσουμε όλη τη χώρα.»


Ο κύριος Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι ο κόσμος βαρέθηκε το παλιό και τις ψεύτικες υποσχέσεις, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά κατηγορώντας τον ότι δεν μπορεί να δώσει καμία «σύγχρονη απάντηση» σε όσα απασχολούν την κοινωνία.
Αναφορικά με την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία είπε ότι θα βρει το κόμμα ενωμένο ενώ υποσχέθηκε σειρά διαδικασιών ώστε να μην ξεφύγει και πάλι το κόμμα από την κοινωνία. Όπως τόνισε την επόμενη ημέρα η Νέα Δημοκρατία θα είναι μία σύγχρονη και μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Η παράταξη, συνέχισε «θα συνεχίσει τον ανοιχτό και οργανωμένο διάλογο και θα προσελκύσει στελέχη με εκπαιδευτικό και εργασιακό υπόβαθρο». Ο κύριος Τζιτζικώστας ακόμα τόλμησε και έβαλε στην ατζέντα της επόμενης ημέρας, τη διοργάνωση δημοψηφισμάτων από τα οποία θα ζητείται η άποψη της βάση του κόμματος για σημαντικά θέματα. Ακόμα από τοπικές ψηφοφορίες θα ορίζονται και οι υποψήφιοι των κομμάτων στις εκλογές ενώ για κάθε θέση στο κόμμα θα υπάρχει οριζόμενη θητεία, χωρίς επετηρίδες όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ποιοι βρέθηκαν στον Αστέρα
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στον Αστέρα διακρίναμε τον Βουλευτή Αχαΐας με τη Νέα  Δημοκρατία, Ανδρέα Κατσανιώτη, τη Νατάσσα Ράγιου, την Έλενα Κονιδάτη, το Θανάση Νταυλούρο , τον κ. Μαυρομάτη, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, το Σωτήρη Καρβέλη, το Θανάση Κούστα, το Σπύρο Πολίτη, το Γιάννη Μάκκα, τον Γιώργο Δρακούλη καθώς και μέλη της Νεολαίας του κόμματος.

Απόστολος Τζιτζικώστας από την Πάτρα: Υποσχέθηκε τοπικά δημοψηφίσματα για κομματικές αποφάσεις - Δε'ιτε Φωτογραφίες Απόστολος Τζιτζικώστας από την Πάτρα: Υποσχέθηκε τοπικά δημοψηφίσματα για κομματικές αποφάσεις - Δε'ιτε Φωτογραφίες Reviewed by imerisios.gr on 3:36:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.