Στα «Ροζ» για δύο ημέρες η πόλη - Η Πάτρα δείχνει την ευαισθησία της

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί μας στο Pink the City, ένα συμβολικό περίπατο 1,5χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού που θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια θα κατηφορίσει την οδό Δημ.
Γούναρη θα διανύσει τον Πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στον Μώλο της Πάτρας! Ώρα εκκίνησης πλατεία Υψηλών Αλωνίων στις 10:30, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015. 
Η δράση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού στο ζήτημα της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού. 
Με τη συμμετοχή των € 5 στηρίζονται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, ενώ οι πρώτες 3,500 συμμετοχές παίρνουν δωρεάν το ροζ μπλουζάκι με το φετινό σύνθημα. 
Για τα σημεία εγγραφών ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας www.almapoispatras.gr. 

Τo 2013, στο “Pink the Bridge”,  πάνω από 1,000 συμπολίτες και το 2014, στο “Pink the Port”,  πάνω από 3,500  συμπολίτες μας, καταφέραμε να «ξεσηκωθούν» και να έρθουν, να ενωθούν και να περπατήσουν μαζί μας,  μαζί με τη γυναίκα με καρκίνο μαστού, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ζωής.
Φέτος, ο στόχος είναι  ακόμα περισσότεροι φίλες και φίλοι να περπατήσουν και να ενωθούν στον αγώνα μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

«Βάφεται» ροζ το Δημοτικό Θέατρο

Το Σάββατο 24/10/2015 και ώρα 20:00 ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο της Πάτρας, θα φωταγωγήσουν Ροζ το Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», στα πλαίσια της εκστρατείας που γίνεται διεθνώς τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. 
Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλες και όλους να έρθουν ενισχύοντας την φωνή ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Στα «Ροζ» για δύο ημέρες η πόλη - Η Πάτρα δείχνει την ευαισθησία της Στα «Ροζ» για δύο ημέρες η πόλη - Η Πάτρα δείχνει την ευαισθησία της Reviewed by imerisios.gr on 10:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.