Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Κάποιοι τα ψήφισαν, άλλοι κράτησαν ουδετερότητα, μερικοί είπαν τα δικά τους και άλλοι απλώς αδιαφόρησαν…

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα: «Μέτρα για το «Συγκοινωνιακό - Κυκλοφοριακό», στο Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας».«Ναι» ψήφισαν η παράταξη της πλειοψηφίας Λαϊκή Συσπείρωση, ο Χρήστος Πατούχας (Ανυπότακτη Πολιτεία), ο Θεόδωρος Ντρίνιας (Δημοτική Κίνηση ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ) και η Βίβιαν Σαμούρη (Όλοι μαζί για την Πάτρα) και ο Νίκος Τζανάκος (Πάτρα Δική μας Πόλη). 

«Λευκό» ψήφισαν η παράταξη Κώστα Χριστόπουλου (Νέα Πόλη) και η παράταξη της ΡΑΠ, με το αιτιολογικό ότι θα καταθέσει τις δικές της προτάσεις για το κυκλοφοριακό, τις οποίες και θα δημοσιοποιήσει.

Τη δική της πρόταση ψήφισε η παράταξη του Γιάννη Δημαρά (Τώρα για την Πάτρα). 

Απόντες από τη ψηφοφορία ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος (Πάτρα Δυνατή) και σε όλη τη συνεδρίαση ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος (Αγωνιζόμενοι Πολίτες).
Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Κάποιοι τα ψήφισαν, άλλοι κράτησαν ουδετερότητα, μερικοί είπαν τα δικά τους και άλλοι απλώς αδιαφόρησαν… Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Κάποιοι τα ψήφισαν, άλλοι κράτησαν ουδετερότητα, μερικοί είπαν τα δικά τους και άλλοι απλώς αδιαφόρησαν… Reviewed by imerisios.gr on 11:12:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.