Τα παιδιά στο «Επίκεντρο» βλέπουν τα «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο»

Με πολλά παιδικά χαμόγελα ξεκίνησε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η θεατρική παραγωγή για τους μικρούς φίλους του Επίκεντρο+ «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο» με δύο
παραστάσεις. Το θέατρο ήταν κατάμεστο και στις 12.00 το μεσημέρι και στις 4.00 το απόγευμα που πραγματοποιήθηκε έκτατη παράσταση λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Οι κριτικές του κοινού, τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων ήταν πολύ ενθουσιώδεις λόγω της ευφάνταστης σκηνοθεσίας της Χρυσούλας Παπαδοπούλου, των εντυπωσιακών φωτισμών του Νίκου Σωτηρόπουλου και την ζωντανή ερμηνεία των πολλών απαιτητικών ρόλων που υποδύθηκαν οι Γιώργος Λαμπίρης,  Γιώργος Λογαράς, Αλέξανδρος Λούμας, Αναστασία Μακράκη, Ευτυχία Τσίγκα  πλαισιωμένοι από τα παραμυθένια κουστούμια, σκηνικά και κατασκευές της Μαρίας Αλανιάδη.
  

Πρόκειται για μία παράσταση χαρούμενη και αισιόδοξη που συνδυάζει αφήγηση, τραγούδι και κίνηση. Ένα πολυθέαμα χωρισμένο σε αυτοτελή μέρη που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους που θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 12:00 το πρωί για όλο τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στο Επίκεντρο+.

Τα παιδιά στο «Επίκεντρο» βλέπουν τα «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο» Τα παιδιά στο «Επίκεντρο» βλέπουν τα «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο» Reviewed by imerisios.gr on 10:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.