Ξεκινά στην Περιβόλα το Σάββατο ο Απόλλωνας – Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι

Με αφορμή το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Απόλλων CARNA το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο γήπεδο της Περιβόλας, η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι σύμφωνα με το νόμο 4326/15 έχει τεθεί σε εφαρμογή το
ηλεκτρονικό/ονομαστικό εισιτήριο. Συνεπώς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Απόλλωνα CARNA και για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ταλαιπωρία, καλούνται όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Απόλλων CARNA- Kόροιβος να προσέλθουν στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, προκειμένου είτε να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, είτε να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια.


Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν σημεία εξυπηρέτησης των φιλάθλων, που πριν προχωρήσουν στην αγορά των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων τους προκειμένου να τους παραχωρηθεί ένας προσωρινός κωδικός αριθμός από τη βάση δεδομένων φιλάθλων του Απόλλωνα, τον οποίο και θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι και την έκδοση της τελικής κάρτας φιλάθλου.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία που θα πρέπει να καταχωρούνται είναι:
α) ονοματεπώνυμο,
β) όνομα πατρός και μητρός,
γ) ημερομηνία γέννησης,
δ) διεύθυνση κατοικίας,
ε) αριθμός τηλεφώνου,
στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή,
ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)
Επίσης για το αρχείο της κάρτας φιλάθλου θα πρέπει να διατίθεται φωτογραφία του κατόχου.
Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας υπενθυμίζει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων συνεχίζεται να γίνονται δεκτές και ηλεκτρονικά οι αιτήσεις  ενδιαφερομένων οι οποίοι θα μπορούν να στέλνουν τα παραπάνω στοιχεία και μια φωτογραφία ταυτότητας στο email:kartafilathlou@apollonpatras.gr ή καταχωρώντας τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://goo.gl/forms/5YgKoi7fKT
Θυμίζουμε ότι η Κάρτα Φιλάθλου έχει διετή ισχύ, δυνάμενη να ανανεώνεται.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 (17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου Τετάρτη-Παρασκευή 10:00-13:00, 18:00-21:00 και το Σάββατο 9:00-13:00.
Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr».
Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στη διάρκεια της προπώλησης, δηλαδή μέχρι την προσεχή Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, θα έχουν σημαντική έκπτωση. Συγκεκριμένα, τα εκπτωτικά εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 8,00 ευρώ ( 10,00 ευρώ στα εκδοτήρια), στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 10,00 ευρώ (13,00 ευρώ στα εκδοτήρια) και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ και στην προπώληση και στα εκδοτήρια.
Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά εισιτήρια που θα κοστίζουν  5,00 ευρώ στην προπώληση και 8, 00 την ημέρα του αγώνα(απαιτείται το πάσο που θα ελεχθεί και στην είσοδο)
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθεύεται μόνο ένα εισιτήριο και θα είναι υποχρεωμένος κατά την αγορά να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του (ταυτότητα ή διαβατήριό και ΑΜΚΑ).
Να σημειωθεί ότι δεδομένης της ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA αποφάσισε να κρατήσει σταθερές τις τιμές των εισιτηρίων, απορροφώντας την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%.


Ξεκινά στην Περιβόλα το Σάββατο ο Απόλλωνας – Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι Ξεκινά στην Περιβόλα το Σάββατο ο Απόλλωνας – Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι Reviewed by imerisios.gr on 10:28:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.