Η νέα παράσταση του Χρ. Πατρινού στο Περί Σκιών «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι»

Τη νέα παράσταση θα παρουσιάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στο κοινό της Πάτρας ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος). 

Tο Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με δυο παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα ¨Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι¨ στο Περί Σκιών.


Η παράσταση που κρατάει σε αγωνία το κοινό θα χαρίσει γέλιο, κέφι και χαρά μεταφέροντας ο καραγκιοζοπαίχτης Χρ. Πατρινός τη σύγχρονη πραγματικότητα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα και προβάλλοντας το ηρωϊκό πνεύμα.
Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται.... Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη... Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.
Τρεις (3) Παραστάσεις
Σάββατο 17 Οκτωβρίου ώρα 19:00 (απογευματινή)
Κυριακή 18 Οκτωβρίου ώρα 12:00 (πρωινή) και 19:00 (απογευματινή)
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977355402, 6947678283
Η νέα παράσταση του Χρ. Πατρινού στο Περί Σκιών «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» Η νέα παράσταση του Χρ. Πατρινού στο Περί Σκιών «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» Reviewed by imerisios.gr on 10:20:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.