Το «πάζλ» των Αχαιών υποστηρικτών των υποψηφίων στη ΝΔ

Σε εγρήγορση βρίσκονται τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την στιγμή ανακοίνωσης
της έναρξης των διαδικασιών για την εκλογή αρχηγού. Ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές, αρκετά στελέχη έχουν τοποθετηθεί ανοιχτά  για το ποιόν υποψήφιο στηρίζουν στην κούρσα της διαδοχής, ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν κάνει ένα βήμα παραπάνω υπογράφοντας ή και στηρίζοντας ενεργά την προεκλογική τους προβολή.


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας φάνηκε προετοιμασμένος, εξασφαλίζοντας τη στήριξη «πρωτοκλασάτων»  στελεχών του κόμματος στην Αχαΐα. Την υποψηφιότητά του υπέγραψε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννης Μάκκας ενώ στο πλευρό είναι και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης. Ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητάς του τάχθηκε τις τελευταίες ημέρες και ο πολιτευτής Θανάσης Νταβλούρος ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι εκείνος που κατά τη γνώμη μου υπηρετεί με τον ακριβέστερο και σαφέστερο τρόπο τη λαϊκή εντολή για ανανέωση της ηγεσίας μας, με γνώμονα τις αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες της παράταξης μας.» Ο Γιώργος Δρακούλης είχε επιτελικό ρόλο στην προετοιμασία της επίσκεψης του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πάτρα όσο και στην γενικότερη κινητοποίηση των φίλων της παράταξης στην περιοχή. Ο Βορειοελλαδίτης Περιφερειάρχης, τέλος, έχει σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του και τις υποψήφιες με την Νέα Δημοκρατία Ευσταθία Γιαννιά αλλά και την Έλενα Κονιδάρη η οποία μάλιστα βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στην χθεσινή ομιλία.
Δυναμική στήριξη στην Αχαΐα έχει και ο νυν αρχηγός του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο πρώην Αρχηγός και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καραμαλίκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι και ο δημιουργός ομάδας στήριξης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Facebook, όπως δημοσίευσε το imerisios.gr. Στο ίδιο «στρατόπεδο» τάσσονται σύμφωνα με πληροφορίες και οι Νίκος Παπαδημάτος αλλά και η Ντζεβλέ Βασιλική πολιτευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ένθερμος υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο Μιχάλης Μπεκίρης. Ο πρώην Υπουργός που είχε αποστασιοποιηθεί από την πολιτική τα τελευταία χρόνια στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του κ. Μητσοτάκη κάνοντας συνεχώς αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μία πιθανή εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ θα σημάνει και την επάνοδο του Μιχάλη Μπεκίρη στην ενεργό πολιτική, το οποίο όπως μαθαίνουμε επιθυμεί και ο ίδιος.
Τέλος ο Άδωνης Γεωργιάδης, στηρίζεται από τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, όλο και περισσότερα στελέχη θα ανοίγουν τα χαρτιά τους τασσόμενοι με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο. 
Το «πάζλ» των Αχαιών υποστηρικτών των υποψηφίων στη ΝΔ Το «πάζλ» των Αχαιών υποστηρικτών των υποψηφίων στη ΝΔ Reviewed by imerisios.gr on 3:45:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.