Παρων για την ανασυγκρότηση της Ποδηλασίας ο Βασίλης Διαμαντόπουλος

         Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στα Διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την άνεση της εσκεμμένης τριετούς αποχής μου από την κεντρική Διοίκηση και την εμπειρία της 35τους εμπλοκής μου στην ποδηλασία, θεωρώ ότι έφθασε η ώρα να συστρατευθούμε όλες οι υγιείς δυνάμεις του αθλήματος, προκειμένου να ανατάξουμε και να αποτελματώσουμε το άθλημά μας.
Εδώ που έχουμε φθάσει πρέπει ο καθένας και η καθεμιά να υπερβάλλουμε εαυτόν, να παραμερίσουμε προσωπικές εμπάθειες και αντιπάθειες, να συμβιβάσουμε αντικρουόμενες τάσεις και να  ενώσουμε σε μια κοινή πορεία όλους τους ικανούς παράγοντες του αθλήματος.
Με γνώμονα λοιπόν αυτή την πεποίθηση, δηλώνω παρών στο προσκλητήριο και αποδεχόμενος την πρόταση των συναδέλφων μου, αναλαμβάνω την ουσιαστική ευθύνη να ηγηθώ στον υψηλό στόχο ανασυγκρότησης του αθλήματος. Οι στιγμές είναι κρίσιμες  και κανένας δεν περισσεύει σ' αυτήν την εθνική προσπάθεια.

Πάτρα 17 Νοεμβρίου 2015

Βασίλης Διαμαντόπουλος


Παρων για την ανασυγκρότηση της Ποδηλασίας ο Βασίλης Διαμαντόπουλος Παρων για την ανασυγκρότηση της Ποδηλασίας ο Βασίλης Διαμαντόπουλος Reviewed by imerisios.gr on 11:54:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.