Στο Αίγιο σήμερα ο Άδωνης Γεωργιάδης – Όλο το πρόγραμμα του

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 22ας Νοεμβρίου,  Άδωνις Γεωργιάδης, θα επισκεφθεί
σήμερα το Αίγιο.   Ο κ. Γεωργιάδης θα βρίσκεται στις 9 το πρωί της Δευτέρας, στην πλατεία Αγίας Λαύρας απ΄ όπου θα ξεκινήσει με μια βόλτα στην αγορά της πόλης. 
Στη συνέχεια και ώρα 9.30΄ θα μεταβεί στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, προκειμένου να απευθυνθεί στους ακροατές της πρωινής ενημερωτικής ραδιοφωνικής εκπομπής και να απαντήσει σε ερωτήσεις τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας που θα του τεθούν.
Ακολούθως, στις 10.15΄ θα γίνει δεκτός από το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Θανάση Παναγόπουλο, στο δημαρχιακό κατάστημα. 
Κατόπιν και ώρα 10.45΄ θα επισκεφθεί τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, όπου και θα ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής. 
   Με το πέρας των ανωτέρω δραστηριοτήτων θα αναχωρήσει για Πειραιά, όπου το απόγευμα έχει προγραμματιστεί πολιτική ομιλία του.  
Στο Αίγιο σήμερα ο Άδωνης Γεωργιάδης – Όλο το πρόγραμμα του Στο Αίγιο σήμερα ο Άδωνης Γεωργιάδης – Όλο το πρόγραμμα του Reviewed by imerisios.gr on 8:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.