Ξεκινά το θεατρικό του ταξίδι εκτός Σκηνής το Ελιξίριον Τσέχωφ!

Με μία ανοιχτή παράσταση σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων , το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας ξεκινά το θεατρικό του ταξίδι εκτός Σκηνής το Ελιξίριον Τσέχωφ! 

Πέντε ταλαντούχοι και ενθουσιώδεις ηθοποιοί, θα παρουσιάζουν, τρεις σπαρταριστές κωμωδίες του Τσέχωφ : την Πρόταση Γάμου, την Αρκούδα & την Επέτειο . 
Πιο αναλυτικά…
Μια Πρόταση γάμου καταλήγει σε έναν τρικούβερτο καβγά για αγελαδοβοσκές με λιποθυμίες και φιλιά. Μια όμορφη χήρα ταράζεται όταν στο σπίτι της μπαίνει θυμωμένος ένας χωριάτης που μοιάζει με Αρκούδα και ζητάει τα χρέη του μακαρίτη άντρας της. Οι δυο τους μαλώνουν τόσο έντονα που καταλήγουν σε μονομαχία . Και τότε ερωτεύονται παράφορα. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου μαζί με τον λογιστή του, προσπαθούν να γράψουν ένα λόγο για την Επέτειο της τράπεζας στο γραφείο τους και ξαφνικά εισβάλει μια ανήμπορη γυναίκα που ζητάει τους μισθούς του άντρα της. 
Η παράσταση αυτή, εγκαινιάζει τον Νέο Θεσμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, το Άρμα Θέσπιδος.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Λυκούργος Καλλέργης. 
Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος
Σκηνικά - Κοστούμια : Θάλεια Ιστικοπούλου 
Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καλαντζοπούλου , Κατερίνα Κολλυροπούλου , Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας
Ινφο:
Πρώτη δωρεάν παράσταση στις 9 Νοεμβρίου 2015, στο πολυδύναμο κέντρο πολιτών με αναπηρία(Κανελλοπούλου 106, Πάτρα) του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων-Τμήμα κοινωνικής Υποστήριξης.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν καθημερινά σε όλο τον Νομό Αχαίας με είσοδο 5 ευρώ.
Πληροφορίες για οργανωμένες παραστάσεις στο τηλ.2610623730.
Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Ξεκινά το θεατρικό του ταξίδι εκτός Σκηνής το Ελιξίριον Τσέχωφ! Ξεκινά το θεατρικό του ταξίδι εκτός Σκηνής το Ελιξίριον Τσέχωφ! Reviewed by imerisios.gr on 12:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.