Η Έλενα Ράπτη στις Γραμμές Τέχνης λίγο πριν την έναρξη της παιδικής παράστασης ''Η Γκρι Πόλη''


Αυτό το Σάββατο στις 18:00 μικροί και μεγάλοι φίλοι που θα βρεθούν στις Γραμμές Τεχνης για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση "Η ΓΚΡΙ ΠΟΛΗ" θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν ένα χρήσιμο δώρο από την κα. Ράπτη,
ένα cd με μια σύντομη ιστορία που παρουσιάζεται με animation video για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης
Λίγα λόγια για αυτό....
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη και παρουσιάζει «το Μυστικό της Νίκης», μια παραγωγή της DVS Design.

Συμμετέχουν: Νίκος Αλιάγας, Φαίη Σκορδά, Βασίλης Παλαιολόγος, Ραφαηλία Χρυσοστομίδου, Στέλλα Μανδαλιανού και Μαρία Δεληκωνσταντίνου.

Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται για να είμαστε ασφαλείς και χαρούμενοι είναι να γνωρίζουμε απλούς κανόνες! Αυτό είναι κάτι που θα μάθει καλά η Νίκη μέσα από την περιπέτειά της. Όσο κι αν 

προσπαθήσει ένα πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον της να τη βλάψει, εκείνη θα προστατεύσει τον εαυτό της γιατί γνωρίζει τον κανόνα του εσώρουχου!


Απολαύστε την ιστορία της Νίκης που έρχεται να διδάξει με έναν ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό τρόπο σε όλα τα παιδιά ότι το σώμα τους, τους ανήκει! Μαθαίνει σε αγόρια και κορίτσια πότε ένα άγγιγμα ή ένα μυστικό είναι καλό και πότε κακό, πότε ένα δώρο γίνεται δωροδοκία και πώς μπορεί ένα παιδί ν’ αποφύγει μια κατάσταση που απειλεί την ασφάλειά του.

«Το Μυστικό της Νίκης» είναι μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video) με ελληνικούς χαρακτήρες που περνά όλα τα μηνύματα της καμπάνιας σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως σε παιδιά, με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας πολύ ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εν τέλει στην προστασία των παιδιών. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.
Με την ευγενική υποστήριξη της Media Strom για το κόστος παραγωγής και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων. «Το μυστικό της Νίκης» μοιράστηκε δωρεάν στον κεντρικό δήμο του κάθε νομού σε όλη την Ελλάδα. Χορηγός επικοινωνίας Όμιλος ΑΝΤ1.
Η παράσταση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 μ.μ. από 12-20 Δεκεμβρίου στο θέτρο Γραμμές Τέχνης, Μαιζώνος 271 ΠάτραΕίσοδος: 5€ για παιδιά 7€ για ενήλικες
Πληροφορίες- Κρατήσεις: 6906569578
Η Έλενα Ράπτη στις Γραμμές Τέχνης λίγο πριν την έναρξη της παιδικής παράστασης ''Η Γκρι Πόλη'' Η Έλενα Ράπτη στις Γραμμές Τέχνης λίγο πριν την έναρξη της παιδικής παράστασης ''Η Γκρι Πόλη'' Reviewed by Νίκη Παπαλεξοπούλου (facebook.com/niki.papalexopoulou) on 5:30:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.