Μία ακόμα Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Συνεδριακό - Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής

Εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο πριν από τα Χριστούγεννα (19/12) στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο.
Στο κοντσέρτο συμπράττουν η Ορχήστρα Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, οι Χορωδίες και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής, αλλά και χορευτική ομάδα, ένα σύνολο 300 ερμηνευτών.
Λόγω της συνεχούς ζήτησης εισιτηρίων η Πολυφωνική Χορωδία διοργανώνει και μια δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο την επομένη ημέρα, Κυριακή 20/12/15, στην οποία θα συμμετάσχει και η Χορωδία του Πανεπιστημίου, μαζί με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Πατρών, τη Χορωδία του 17ου Γυμνασίου Πατρών και σχήματα της Πολυφωνικής. Πληροφορίες στο τηλ.: 2610-279679.

Μία ακόμα Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Συνεδριακό - Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής Μία ακόμα Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Συνεδριακό - Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής Reviewed by imerisios.gr on 10:47:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.