Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην Πάτρα σε μια επετειακή συναυλία

ΟΙ Χ.Κ. φέτος συμπληρώνουν 35 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και 50 από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ι.Παπαδάμου, Κ.Σιδέρη και Α.Μπακιρτζή.

Στην Πάτρα δεν έχουν εμφανιστεί πολλές φορές. Πριν από χρόνια τρεις φορές, στο δημοτικό θέατρο του Τσίλλερ, στο Φρούριο και στο REC. Πιθανόν και άλλες φορές που δε θυμούνται. Μετά από χρόνια επανεμφανίστηκαν πέρσι στο ΓΚΕΤΟ, για ένα μόνο βράδυ! Μετά από πολλές παρακλήσεις των θαυμαστών τους, η GG EVENTS αποφάσισε με χαρά να τους ξαναπροτείνει να έρθουν! Έτσι δέχθηκαν την πρόσκληση να ξανάρθουν φέτος, την Παρασκευή 18.12., παρά το μακρύ ταξίδι από Θεσσαλονίκη. 
Θα παρουσιάσουν όπως πάντα ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 35χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο.
Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.
Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη , ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους. 
Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ διανύουν την όγδοη πενταετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα, καθώς ξεκίνησαν το 1979. Έχουν εκδώσει οκτώ δίσκους. Στην Πάτρα θα παρευρεθούν οι: 
Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή 
Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν 
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο,σαξόφωνο
Διονύσιος Ρούσσος: κιθάρα 
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή
Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην Πάτρα σε μια επετειακή συναυλία Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στην Πάτρα σε μια επετειακή συναυλία Reviewed by imerisios.gr on 11:00:00 π.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.