Ξαναπαίζεται ο «Τσέχωφ» στο Επίκεντρο+ για δύο ημέρες


Το Επίκεντρο+ επαναλαμβάνει την επιτυχημένη παράσταση «Τσέχωφ», της Εταιρείας Θεάτρου Εν Δράσει  την Δευτέρα και Τρίτη 7-8 Δεκεμβρίου, στις 9.30.

 Μία παράσταση βασισμένη και αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του Α.Π. Τσέχωφ. Ένα παιχνίδι εξερεύνησης στον κόσμο του σπουδαίου συγγραφέα (αλληλογραφία, διηγήματα, νουβέλες, θεατρικά έργα) από τον οποίο "επινοείται" η παράσταση. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα από τη συλλογή: Α. Π. ΤΣΕΧΩΦ, επιλογή από το έργο του, Τόμος Α΄, Β΄, Γ', μτφρ. Γιάννης Στυλιάτης, εκδ. Κέδρος, 1998, 2001, 2005
 Μία κωμωδία,  που οι πρωταγωνιστές, άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε μάταια, πάντα όμως με το γέλιο, που φανερώνεται ακόμα και στις πιο τραγικές στιγμές, προσπαθούν να συνδιαλλαγούν με το βάρος της ύπαρξής τους.
 Σε αυτήν τη διαδρομή η μουσική, για την οποία τόσο συχνά αναφέρεται ο ίδιος ο συγγραφέας στα έργα του, απλώνει τις μελωδίες της και, σε αντιστοιχία με τη δράση και το λόγο, συντίθενται πρωτότυπα τραγούδια που αποδίδονται από τον θίασο επί σκηνής σε ρυθμούς που φτάνουν μέχρι και το μιούζικαλ!
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: ΔημήτρηςΜυλωνάς
Δραματουργική επεξεργασία: Δημήτρης Μυλωνάς - Θίασος
Σκηνικά-κοστούμια: Δήμητρα Λιάκουρα
Μουσική: Παύλος Κατσιβέλης
Επιμέλεια κίνησης: Νατάσα Σαραντοπούλου
Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αθηνά Σακαλή

Παίζουν:
Αλέξανδρος Αχτάρ, Μυρτώ Γκόνη, Πάρις Θωμόπουλος, Παναγιώτης Μπρατάκος

Δευτέρα - Τρίτη 7-8 Δεκεμβρίου στις 9.30
 Θέατρο Επίκεντρο+
Κρατήσεις θέσεων: 2610-461050 (ώρες 10.00-13.00 και 18.00-21.00)
Ξαναπαίζεται ο «Τσέχωφ» στο Επίκεντρο+ για δύο ημέρες Ξαναπαίζεται ο «Τσέχωφ» στο Επίκεντρο+ για δύο ημέρες Reviewed by imerisios.gr on 6:20:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.