Το «Θεματικό Πάρκο Πάτρας» υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Το «Θεματικό Πάρκο Πάτρας» έχει ανοίξει τις πύλες του και με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αυτή την Κυριακή 20/12/2015 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη ευχάριστη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Σε αυτή θα περιλαμβάνεται μουσικό δρώμενο, όπου θα ακουστούν ύμνοι και τραγούδια από το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο με φωνητικό σύνολο υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μονωδίας Αλίκης Ζαφείρη στο περιβάλλον του «Θεματικού Πάρκου Πάτρας». Η γιορτή αυτή θα αποτελείται από:
Μουσικά δρώμενα 
Διαδραστικά-εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία θα απασχολήσουν τους μικρούς μας επισκέπτες σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια.
Δωροέκθεση με χειροποίητες κατασκευές, δωράκια, κοσμήματα και γλυκίσματα από το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα. 
Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να παραστείτε στην γιορτή μας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, να περιηγηθείτε στον χώρο του «Θεματικού Πάρκου» όπου θέμα έχει τα τέρατα της Αρχαίας  Ελληνικής Μυθολογίας. Και όλα αυτά διατίθενται μόνο με το εισιτήριο του Πάρκου μας. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι και η ολοκλήρωση των κτηριακών υποδομών του Αντωνοπούλειου Ιδρύματος στο Χαϊκάλι Αχαΐας. Στο χώρο αυτό θα στεγαστούν τα παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στον ξενώνα του ιδρύματος τους στην Πάτρα. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Το «Θεματικό Πάρκο Πάτρας» υποδέχεται τα Χριστούγεννα Το «Θεματικό Πάρκο Πάτρας» υποδέχεται τα Χριστούγεννα Reviewed by imerisios.gr on 5:33:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.