"Άκου ανθρωπάκο" από την Λέσχη Ανάγνωσης Πάτρας «Άνθεια» την ερχόμενη Δευτέρα στο «Παναχαϊκό»

Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, η Λέσχη Ανάγνωσης Πάτρας «Άνθεια», συνεχίζει και μαζί με την Νίνα Πολιτικού θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στα άδυτα της φιλοσοφικής σκέψης του Μεγάλου Βίλχελμ Ράιχ, αναλύοντας το βιβλίο του "Άκου ανθρωπάκο".

Η συνάντηση είναι στις 8 το βράδυ στο «Παναχαϊκό».

Όσο για το υπόλοιπο πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, έχουν οριστεί οι εξής συναντήσεις, που γίνονται, όπως είναι γνωστό, την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα:
-11 Ιανουαρίου 2016 με το βιβλίο «Γκιακ» του Δημοσθένη Παπαμάρκου, από την Άλμα Δρούζα και τη Μαρία Ματσούκη.
-21 Μαρτίου 2016: Η ανάγνωση αυτή δεν θα γίνει στην κανονική της ημερομηνία, μέσα στο καρναβαλικό κλίμα, αλλά την πρώτη Δευτέρα μετά τις Απόκριες. Και καθώς την ημέρα αυτή έχουμε εαρινή ισημερία αλλά και παγκόσμια ημέρα ποίησης, σκεφτήκαμε να επαναλάβουμε την «ανοικτή ημέρα», που τόσο πολύ πέτυχε φέτος: Δεν έχουμε συγκεκριμένο ανάγνωσμα. Παίρνουμε το ποίημα και τον ποιητή που αγαπάμε υπό μάλης και τρέχουμε στην ΑΝΘΕΙΑ.
-4 Απριλίου 2016: «Αναμνήσεις μιας γκέισας» του Άρθουρ Γκόλντεν, από την Τασία Αγγελακοπούλου ( Anastasia) και τον Nikos Galatis
-9 Μαΐου 2016: «Γράμματα σε έναν νέο ποιητή» του Rainer Maria Rilke, από τις Ανδρονίκη Χρυσάφη και τη Βικτωρία Αγγελοπούλου.
"Άκου ανθρωπάκο" από την Λέσχη Ανάγνωσης Πάτρας «Άνθεια» την ερχόμενη Δευτέρα στο «Παναχαϊκό» "Άκου ανθρωπάκο" από την Λέσχη Ανάγνωσης Πάτρας «Άνθεια» την ερχόμενη Δευτέρα στο «Παναχαϊκό» Reviewed by imerisios.gr on 6:21:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.