Τι απαντούν οι εργαζόμενοι του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού στις επικρίσεις Χριστόπουλου

Οι εργαζόμενοι του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων, με αφορμή επικρίσεις που έγιναν από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη κ. Κώστα Χριστόπουλου
και αφορούσαν στις εργασίες που εκτελούνται σε ολόκληρο τον Δήμο Πατρέων, έχουν να παρατηρήσουν τα εξής:
Κατά το έτος 2015, αντικαταστάθηκαν 12.000 λαμπτήρες. Ηλεκτροδοτήθηκαν οκτώ νέες πλατείες. Προχωρήσαμε σε τοποθέτηση αξονικού φωτισμού, λόγω υπογειοποίησης της ΔΕΗ, συνολικού μήκους 5 χιλιομέτρων.
Κατασκευάσαμε για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο νέα στοιχεία τύπου Led, για εξοικονόμηση ενέργειας. Αξιοσημείωτο είναι πως για το φετινό διάκοσμο έγιναν θετικά σχόλια από άλλες πόλεις. Στολίστηκαν όλες οι Δημοτικές Ενότητες, καθώς και συνοικίες.
Έχουμε δε, υπό την εποπτεία μας 270 συνολικά συγκροτήματα, στα οποία εξασφαλίσαμε την λειτουργία καλής εγκατάστασης.
Τέλος, το Τμήμα μας αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα ξεκινήσει τις εργασίες για τον καρναβαλικό διάκοσμο.
Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, όλοι οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και οι συνδημότες μας, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις υπηρεσίες του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού.
Από τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτροφωτισμό, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, ανταποκρίνονται πλήρως στις υποχρεώσεις της πόλης, δίνοντας και την ψυχή τους για την κάλυψη των αναγκών.
Για το έργο μας, κρινόμαστε καθημερινά από τους πατρινούς δημότες.
Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Οι εργαζόμενοι
του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού

Τι απαντούν οι εργαζόμενοι του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού στις επικρίσεις Χριστόπουλου Τι απαντούν οι εργαζόμενοι του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού στις επικρίσεις Χριστόπουλου Reviewed by imerisios.gr on 4:40:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.