Τι είπε ο Σπαρτινός στην Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κώστας Σπαρτινός, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της  Βουλής κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού 2016.


Στην ομιλία του, τόνισε την σημασία της δυνατότητας για πρώτη φορά εκτέλεσης ενός ρεαλιστικού Προϋπολογισμού, εκτός λογικών Success Story. Ενός «Προϋπολογισμού Εκκίνησης» για μια αναπτυξιακή πορεία και κοινωνική ανάταξη. 

Παράλληλα άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, ο λόγος της οποίας θα έκανε κάποιον τρίτο να πιστεύει πως δεν έχουν βρεθεί ποτέ στη θέση της Κυβέρνησης και ουδεμία ευθύνη φέρουν για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, ενώ σημείωσε πως οι απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές θα έπρεπε και θα μπορούσαν να έχουν γίνει, χωρίς κοινωνικό κόστος, τα χρόνια “των παχιών αγελάδων”.

Η παρούσα Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την οικονομία και την κοινωνία με τρόπο σίγουρο, ασφαλή και κοινωνικά δίκαιο έξω από την κατάσταση που οι κυβερνήσεις των προηγούμενων 40 ετών έχουν φέρει τη χώρα.

Τι είπε ο Σπαρτινός στην Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού Τι είπε ο Σπαρτινός στην Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού Reviewed by imerisios.gr on 4:00:00 μ.μ. Rating: 5
imerisios.gr . Από το Blogger.